In company programma’s: workshops, trainingen en coaching

Activeer groei bij directie, management en op de werkvloer. Persoonlijk leiderschap voor het bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en andere organisaties.

Vraag offerte aan

In het kort

  • Voor langere duur werken aan (persoonlijk) leiderschapscompetenties van directie, management en medewerkers
  • Aan de slag met eigen valkuilen in workshops, één-op-één gesprekken, supervisie en effectieve teambijeenkomsten
  • Met een wetenschappelijke basis en wetenschappelijk bewezen resultaten
  • Voor interne bedrijfstrainingen en trainingen voor organisaties en onderwijsinstellingen
  • Met het oog op persoonlijke- en teamontwikkeling van directie, management en medewerkers
  • Trainingen in nauw onderling overleg op maat voor u ontworpen

Het programma

Wij verzorgen interne trainingen voor organisaties, gericht op persoonlijke- en teamontwikkeling van werknemers, directe en management. Ons programma bestaat uit verschillende aspecten (bijvoorbeeld workshops, gesprekken, sessies, maar ook leiderschapsreizen) en zal op maat gemaakt worden, afhankelijk van de vraag van uw organisatie. Binnen al onze programma’s ligt de nadruk niet op de bedrijfskundige of organisatorische processen, maar op de mens en het persoonlijk leiderschap dat hij of zij laat zien. Dit ligt ten grondslag aan alle interacties binnen de organisatie.

Intake

De intake van onze programma’s bestaat uit enkele (online)gesprekken. We verdiepen en verhelderen uw vraag zodat we deze kunnen vertalen naar een programma op maat. Meestal zijn hier meerdere gesprekken voor nodig.

Workshops

Workshops zijn vanzelfsprekend geïntegreerd in onze programma’s, maar kunnen ook als op zichzelf staand dagdeel tijdens bijvoorbeeld een personeels- of teamdag worden ingezet. Een workshop staat altijd in het teken van de vraag die u als organisatie heeft en heeft als doel nieuwe invalshoeken te verkennen en verdiepen. Wij richten ons daarbij op thema’s rondom persoonlijk leiderschap van de medewerkers, directie of management.

Individuele- en teamgesprekken

Afhankelijk van uw vraagstuk zullen we met medewerkers een-op-een spreken, of deze sessies direct met de hele groep houden. Uiteindelijk monden de een-op-eensessies altijd uit in een implementatie in de groep. Immers ben je altijd afhankelijk van de interactie met anderen om te komen tot een zo optimaal mogelijk resultaat. Interactie met de ander, het contact met de ander, is de basis voor succes.

De maatschappij lijkt veelal gericht te zijn op de uitvoerende processen van leiderschap. Echter is uiteindelijk de interactie die jij hebt met de ander de basis voor goed leiderschap. Als manager, maar ook als werknemer. Daarom richten wij ons op de menskant van (persoonlijk) leiderschap: jij staat aan de basis van de interactie met de ander!
Roeland van OssMSc Managementwetenschappen en jouw berggids

Mogelijkheden

Afhankelijk van het doel en uw organisatie worden de programma’s, trainingen of workshops in nauw onderling overleg op maat ontworpen. Met behulp van diverse werkvormen, afgestemd op de behoefte van uw organisatie, gaat u zelf aan de slag en werken aan bewustwording en veranderprocessen.

  • Afgestemd op vraagstukken binnen uw organisatie. Net als ieder mens, is ook iedere vraag uniek. Onze kunst is om ons programma op maat te maken voor uw unieke vraag. Onze programma’s zijn volledig op maakt gemaakt om zo optimaal aan te sluiten bij het vraagstuk van uw organisatie.
  • Dagdeel, dag of meerdere dagen. Workshops kunnen als dagdeel of dag ingezet worden, als aanvulling bij bijvoorbeeld een team- of personeelsdag. Het doel van deze workshops is om mensen te prikkelen anders naar zichzelf en de situatie te gaan kijken.Bij programma’s van meerdere dagen hebben we de mogelijkheid om echt naar de rol van het individu te kijken, mensen individueel te spreken en dus ook dieper tot de kern (en de oplossing) te gaan.

Vraag offerte aan

Kosten

Aangezien wij ons programma bijna geheel op maat maken, zijn de kosten afhankelijk van uw vraag. Wanneer we met u in gesprek gaan en een voorstel doen, zullen we uiteraard vooraf en vrijblijvend de kosten in beeld brengen. Ter indicatie: workshops en dagprogramma’s leveren wij vanaf €0. Meerdaagse programma’s leveren wij vanaf €1.250 per deelnemer (excl. BTW).

Reviews van enkele deelnemers

Omdat je mijn krachten en valkuilen snel door had en me steeds herinnerde hieraan kon ik groeien. Op een directe, liefdevolle manier kan je de ander confronteren. En een zetje in de rug geven als het nodig is. Daarbij stel jij jezelf ook kwetsbaar op en voelde ik de ruimte om dit ook te doen.
Anoniem2022
Haar positieve mindset die je terugvindt in alles wat ze doet liet mij meerdere malen inzien dat dit ook voor mij een ommekeer zou zijn. Je hebt mij altijd de positieve kant van zelfs de meest negatieve momenten laten zien. Ik probeer nu alles wat op me af komt met een positieve insteek aan te gaan. En dit draag ik ook over op mijn teams. Immers zorgt positiviteit voor meer werkplezier en zijn successen dan makkelijker te realiseren in mijn werkveld.
Anoniem2020

Iedereen is uniek, daarom ontwerpen we voor iedere vraag een uniek programma

Vraag offerte aan

Laurens Vliegen

In de natuur en specifiek de bergen ervaar ik dat we onderdeel uitmaken van het geheel, of eigenlijk het geheel zijn. Dat we daar alles uit onszelf en het leven kunnen halen, kunnen vinden wat we zoeken en kunnen worden wie of wat we willen zijn. Of eigenlijk kunnen ervaren dat dat er allemaal al is. De natuur reikt daarin heel veel aan en bij voorkeur slaap ik daarom buiten.

Als leider creëer ik een harmonieuze omgeving. Een omgeving waarin authenticiteit, openheid, vertrouwen, waardering en aandacht voor anderen vanzelfsprekend zijn. Waarin mensen worden ondersteund om vanuit hun eigen kernwaarden en kwaliteiten te ervaren, leren, presteren en het verschil te maken.

Roeland van Oss

Ik houd ervan om mensen te laten ervaren dat ze meer kunnen dan ze zelf denken als ze er maar voor gaan en authentiek zijn in de keuze’s die ze maken. Zelf doelen stellen, hard werken en jezelf overtreffen is mogelijk wanneer je werkt vanuit je passie. Daarom heb ik na mijn opleiding tot leraar lichamelijke opvoeding mijn gevoel gevolgd en ben ik mijn eigen passie achterna gegaan, ook al leek dit voor sommigen onbereikbaar. Mijn focus heb ik volledig op de bergen gelegd, en na een lange weg vol training heb ik in 2012 de opleiding afgerond en was ik de 7de Nederlander ooit die zichzelf UIAGM Berggids mag noemen.

Als berggids heb ik vele groepen begeleidt door de bergen in zowel zomer als winter en bij moeilijke beklimmingen waarbij de factor persoonlijkheid, communicatie en vertrouwen altijd een grote rol speelde. Daarnaast gebruik ik mijn eigen ervaringen in het beklimmen van grote bergen en moeilijke routes (onder andere Manaslu – 8163m, zuidwand van Denali – 6190m en de Eiger Noordwand) bij het begeleiden en coachen van mensen om hun eigen ‘top’ te bereiken.

Als geen ander weet ik hoe je met tegenslagen te maken krijgt, hoe externe factoren een belangrijke rol spelen en hoe belangrijk het dan is realistisch te zijn, je doel voor ogen te houden en je plan zo aan te passen dat het werkt. Maar ik weet ook wat de invloed van jezelf is op het slagen van enorme projecten.

Mijn master Management Wetenschappen en master Toegepaste Psychologie (i.o.)  zorgen voor de theoretische basis die ik in de praktijk nodig heb om mensen te coachen op het gebied van leidinggeven en teamontwikkeling. Ik heb ruime ervaring in het verzorgen van lezingen, trainingen en het ontwerpen van programma’s gericht op bergsport en management gerelateerde onderwerpen.

Ik wil jou helpen het beste in jezelf naar boven te halen, jouw persoonlijk leiderschap te ontwikkelen en jouw functioneren binnen interacties te vergroten.

Jennie Pouwels

Ik ben afgestudeerd leraar lichamelijke opvoeding, heb orthopedagogiek gestudeerd en heb mijn master op het gebied van Leren & Innoveren cum laude behaald. Uiteraard heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van sport & bewegen, coaching en begeleiding. Echter ben ik ervan overtuigd dat het gaat om de klik die je kunt maken met mensen en vormen diploma’s, kennis en ervaring, slechts de basis van waaruit ik kan handelen.

Meer dan 20 jaar geleden ben ik begonnen met het begeleiden en coachen van mensen met diverse hulpvragen, en in deze ruim 20 jaar heb ik eindeloos ervaring opgedaan. Van het begeleiden van ouders met ernstig zieke kinderen in ziekenhuizen, 20 jaar onderwijservaring en onderwijsontwikkeling, tot verschillende coachings- en begeleidingstrajecten met name gericht op persoonlijke ontwikkeling binnen arbeids- en privécontext, waarbij zingevingsvragen regelmatig naar boven komen.

Graag wil ik een bijdrage leveren aan het beter begrijpen van jezelf en inzicht bieden in eigen drijfveren. Dit zodat er sprake is van persoonlijk leiderschap, je op een authentieke manier met zelfregie de wereld tegemoet kunt treden, relaties aan kunt gaan en kunt zorgen voor je eigen geluk en prestaties.

Klaar voor échte groei?

Neem dan contact met ons op! We helpen je graag met een programma op maat of antwoorden op je vragen. Wij staan altijd open voor een gesprek en vinden het fijn om met je in contact te komen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

A A A A