Coachingsreizen: wetenschappelijk onderbouwde reizen voor persoonlijk leiderschap

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero

Vraag offerte aan

In het kort

  • Drie tot vijf aaneengesloten dagen in de natuur, want belangrijke factor voor een open brein
  • Middels enkele workshops maken deelnemers kennis met het programma
  • In teamverband van max. 6 personen per begeleider en individuele inschrijving mogelijk
  • We zorgen voor een toename van authenticiteit, zelfbewustzijn en persoonlijk leiderschap
  • We zorgen voor een afname van schaamte, ziekteverzuim en werkdruk
  • Wetenschappelijk bewezen coachingsmethode

Het programma

De coachingsprogramma’s van PersonalPeaks hebben een vergelijkbare opbouw qua structuur, echter zijn er keuzemogelijkheden in locatie en hoofdactiviteit. Deze keuzes maken we graag in samenspraak met jou als klant. Onderstaand is dus ter indicatie hoe een programma kan verlopen.

Voorbereidingsdag

Dag waarop we praktische voorbereidingen treffen voor het coachingsprogramma in de bergen en we je inspireren door voorbeelden van zelfleiderschap. Je gaat daarnaast zelf aan het werk met bewustwordingsprocessen rondom persoonlijkheid, werken in teamverband en (zelf) leiderschap en brengt persoonlijke doelen in kaart.

Workshops

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy

Dagen in de natuur

De drie tot vijf aaneengesloten dagen in de natuur zijn nodig omdat we duurzame gedragsverandering, diepgaand inzicht in persoonlijke drijfveren en blijvende persoonlijke ontwikkeling nastreven. In deze periode komen we tot de kern. Lusto duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet
Roeland van OssJouw berggids

Ruige omgevingen in Nederland of de bergen beklimmen in gebieden buiten Nederland. Veel is mogelijk, en alles op maat.

Mogelijke bestemmingen

Om een berg te beklimmen moet je enigszins fysiek in orde zijn. En er zijn meer zaken om rekening mee te houden.

Handig om te weten

Implementatiedag

Dag waarop we met elkaar terug kijken op de uitdagingen met betrekking tot de verankering van inzichten en aangeleerde werkwijzen zowel in persoonlijke als werkgerelateerde context. We delen ervaringen met elkaar en we reiken handvatten aan om de implementatie in beide contexten zo duurzaam mogelijk te maken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet
Roeland van OssJouw berggids

Diverse opties

De coachingsprogramma’s van PersonalPeaks hebben een vergelijkbare opbouw qua structuur, echter zijn er keuzemogelijkheden in locatie en hoofdactiviteit. Deze keuzes maken we graag in samenspraak met jou als klant. Het kan zijn dat je het net wat anders ingevuld wilt zien in jouw organisatie. Ook wij snappen dat je bijvoorbeeld het MT niet 5 dagen kan missen. We bieden een modulair programma, waarbij we samen naar mogelijkheden kijken. Neem in dat geval gerust contact met ons op.

Kosten

Indicatie kosten voor meer vertrouwen. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invi.

Reviews van enkele deelnemers

Omdat je mijn krachten en valkuilen snel door had en me steeds herinnerde hieraan kon ik groeien. Op een directe, liefdevolle manier kan je de ander confronteren. En een zetje in de rug geven als het nodig is. Daarbij stel jij jezelf ook kwetsbaar op en voelde ik de ruimte om dit ook te doen.
Anoniem2022
Haar positieve mindset die je terugvindt in alles wat ze doet liet mij meerdere malen inzien dat dit ook voor mij een ommekeer zou zijn. Je hebt mij altijd de positieve kant van zelfs de meest negatieve momenten laten zien. Ik probeer nu alles wat op me af komt met een positieve insteek aan te gaan. En dit draag ik ook over op mijn teams. Immers zorgt positiviteit voor meer werkplezier en zijn successen dan makkelijker te realiseren in mijn werkveld.
Anoniem2020

Wij hebben niet één standaard pakket, wij geloven in maatwerk

Vraag offerte aan

Laurens Vliegen

In de natuur en specifiek de bergen ervaar ik dat we onderdeel uitmaken van het geheel, of eigenlijk het geheel zijn. Dat we daar alles uit onszelf en het leven kunnen halen, kunnen vinden wat we zoeken en kunnen worden wie of wat we willen zijn. Of eigenlijk kunnen ervaren dat dat er allemaal al is. De natuur reikt daarin heel veel aan en bij voorkeur slaap ik daarom buiten.

Als leider creëer ik een harmonieuze omgeving. Een omgeving waarin authenticiteit, openheid, vertrouwen, waardering en aandacht voor anderen vanzelfsprekend zijn. Waarin mensen worden ondersteund om vanuit hun eigen kernwaarden en kwaliteiten te ervaren, leren, presteren en het verschil te maken.

Roeland van Oss

Ik houd ervan om mensen te laten ervaren dat ze meer kunnen dan ze zelf denken als ze er maar voor gaan en authentiek zijn in de keuze’s die ze maken. Zelf doelen stellen, hard werken en jezelf overtreffen is mogelijk wanneer je werkt vanuit je passie. Daarom heb ik na mijn opleiding tot leraar lichamelijke opvoeding mijn gevoel gevolgd en ben ik mijn eigen passie achterna gegaan, ook al leek dit voor sommigen onbereikbaar. Mijn focus heb ik volledig op de bergen gelegd, en na een lange weg vol training heb ik in 2012 de opleiding afgerond en was ik de 7de Nederlander ooit die zichzelf UIAGM Berggids mag noemen.

Als berggids heb ik vele groepen begeleidt door de bergen in zowel zomer als winter en bij moeilijke beklimmingen waarbij de factor persoonlijkheid, communicatie en vertrouwen altijd een grote rol speelde. Daarnaast gebruik ik mijn eigen ervaringen in het beklimmen van grote bergen en moeilijke routes (onder andere Manaslu – 8163m, zuidwand van Denali – 6190m en de Eiger Noordwand) bij het begeleiden en coachen van mensen om hun eigen ‘top’ te bereiken.

Als geen ander weet ik hoe je met tegenslagen te maken krijgt, hoe externe factoren een belangrijke rol spelen en hoe belangrijk het dan is realistisch te zijn, je doel voor ogen te houden en je plan zo aan te passen dat het werkt. Maar ik weet ook wat de invloed van jezelf is op het slagen van enorme projecten.

Mijn master Management Wetenschappen en master Toegepaste Psychologie (i.o.)  zorgen voor de theoretische basis die ik in de praktijk nodig heb om mensen te coachen op het gebied van leidinggeven en teamontwikkeling. Ik heb ruime ervaring in het verzorgen van lezingen, trainingen en het ontwerpen van programma’s gericht op bergsport en management gerelateerde onderwerpen.

Ik wil jou helpen het beste in jezelf naar boven te halen, jouw persoonlijk leiderschap te ontwikkelen en jouw functioneren binnen interacties te vergroten.

Jennie Pouwels

Ik ben afgestudeerd leraar lichamelijke opvoeding, heb orthopedagogiek gestudeerd en heb mijn master op het gebied van Leren & Innoveren cum laude behaald. Uiteraard heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van sport & bewegen, coaching en begeleiding. Echter ben ik ervan overtuigd dat het gaat om de klik die je kunt maken met mensen en vormen diploma’s, kennis en ervaring, slechts de basis van waaruit ik kan handelen.

Meer dan 20 jaar geleden ben ik begonnen met het begeleiden en coachen van mensen met diverse hulpvragen, en in deze ruim 20 jaar heb ik eindeloos ervaring opgedaan. Van het begeleiden van ouders met ernstig zieke kinderen in ziekenhuizen, 20 jaar onderwijservaring en onderwijsontwikkeling, tot verschillende coachings- en begeleidingstrajecten met name gericht op persoonlijke ontwikkeling binnen arbeids- en privécontext, waarbij zingevingsvragen regelmatig naar boven komen.

Graag wil ik een bijdrage leveren aan het beter begrijpen van jezelf en inzicht bieden in eigen drijfveren. Dit zodat er sprake is van persoonlijk leiderschap, je op een authentieke manier met zelfregie de wereld tegemoet kunt treden, relaties aan kunt gaan en kunt zorgen voor je eigen geluk en prestaties.

Klaar voor échte groei?

Neem dan contact met ons op! We helpen je graag met een programma op maat of antwoorden op je vragen. Wij staan altijd open voor een gesprek en vinden het fijn om met je in contact te komen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

A A A A