Persoonlijk leiderschaps­trainingen

Stress verminderen? Effectiever communiceren? Écht leiding kunnen geven? Dat kan alleen als je eerst jezelf leert begrijpen.

Onze programma’s om jezelf te ontwikkelen als leider

Coachingsreizen: wetenschappelijk onderbouwde reizen voor persoonlijk leiderschap

Deze training is geschikt voor iedereen die een bewuste stap wil maken op het gebied van persoonlijk leiderschap. Van directie en HR-professionals tot een intervisiegroep van managers of een vriendengroep die diepgang zoekt en die…

  • merken dat ze, binnen hun (persoonlijke) relaties of binnen hun organisatie, steeds tegen dezelfde dingen aanlopen
  • terugkerende thema’s binnen hun (persoonlijke) relaties of werk willen doorgronden en op willen lossen.
  • echt naar zichzelf en de interactiepatronen met de ander willen kijken, om daardoor meer succes en plezier uit het leven te halen
  • de bereidheid hebben te investeren in persoonlijk leiderschap

Ontdek dit programma

In company programma’s: workshops, trainingen, coaching en combinaties daarvan

Deze training is geschikt organisaties die…

  • echt willen veranderen, en daarbij ook naar zichzelf durven te kijken
  • de zelfeffectiviteit van haar medewerkers wil verhogen, met een positief effect op de organisatie
  • een investering willen doen die op lange termijn nog effect heeft

Ontdek dit programma

Maatwerk

Wij begrijpen dat iedere organisatie anders is, en dus ook andere wensen en/of eisen heeft. Wij bieden een modulair programma aan, dat we aan kunnen passen aan uw wensen. De basis van onze werkwijze staat vast, maar de invulling (bijv. aantal workshops, hoeveelheid individuele coaching, aantal dagen naar buiten) is altijd op maat te maken en afhankelijk van het vraagstuk. Voor het beste resultaat, zullen we altijd eerst samen naar de vraag en doelstelling kijken.

Neem contact op

Ontmoet ons team

Jennie Pouwels

Roeland van Oss

Laurens Vliegen

Op naar een ware transformatie in persoonlijk leiderschap

Kom in contact

Laurens Vliegen

In de natuur en specifiek de bergen ervaar ik dat we onderdeel uitmaken van het geheel, of eigenlijk het geheel zijn. Dat we daar alles uit onszelf en het leven kunnen halen, kunnen vinden wat we zoeken en kunnen worden wie of wat we willen zijn. Of eigenlijk kunnen ervaren dat dat er allemaal al is. De natuur reikt daarin heel veel aan en bij voorkeur slaap ik daarom buiten.

Als leider creëer ik een harmonieuze omgeving. Een omgeving waarin authenticiteit, openheid, vertrouwen, waardering en aandacht voor anderen vanzelfsprekend zijn. Waarin mensen worden ondersteund om vanuit hun eigen kernwaarden en kwaliteiten te ervaren, leren, presteren en het verschil te maken.

Roeland van Oss

Ik houd ervan om mensen te laten ervaren dat ze meer kunnen dan ze zelf denken als ze er maar voor gaan en authentiek zijn in de keuze’s die ze maken. Zelf doelen stellen, hard werken en jezelf overtreffen is mogelijk wanneer je werkt vanuit je passie. Daarom heb ik na mijn opleiding tot leraar lichamelijke opvoeding mijn gevoel gevolgd en ben ik mijn eigen passie achterna gegaan, ook al leek dit voor sommigen onbereikbaar. Mijn focus heb ik volledig op de bergen gelegd, en na een lange weg vol training heb ik in 2012 de opleiding afgerond en was ik de 7de Nederlander ooit die zichzelf UIAGM Berggids mag noemen.

Als berggids heb ik vele groepen begeleidt door de bergen in zowel zomer als winter en bij moeilijke beklimmingen waarbij de factor persoonlijkheid, communicatie en vertrouwen altijd een grote rol speelde. Daarnaast gebruik ik mijn eigen ervaringen in het beklimmen van grote bergen en moeilijke routes (onder andere Manaslu – 8163m, zuidwand van Denali – 6190m en de Eiger Noordwand) bij het begeleiden en coachen van mensen om hun eigen ‘top’ te bereiken.

Als geen ander weet ik hoe je met tegenslagen te maken krijgt, hoe externe factoren een belangrijke rol spelen en hoe belangrijk het dan is realistisch te zijn, je doel voor ogen te houden en je plan zo aan te passen dat het werkt. Maar ik weet ook wat de invloed van jezelf is op het slagen van enorme projecten.

Mijn master Management Wetenschappen en master Toegepaste Psychologie (i.o.)  zorgen voor de theoretische basis die ik in de praktijk nodig heb om mensen te coachen op het gebied van leidinggeven en teamontwikkeling. Ik heb ruime ervaring in het verzorgen van lezingen, trainingen en het ontwerpen van programma’s gericht op bergsport en management gerelateerde onderwerpen.

Ik wil jou helpen het beste in jezelf naar boven te halen, jouw persoonlijk leiderschap te ontwikkelen en jouw functioneren binnen interacties te vergroten.

Jennie Pouwels

Ik ben afgestudeerd leraar lichamelijke opvoeding, heb orthopedagogiek gestudeerd en heb mijn master op het gebied van Leren & Innoveren cum laude behaald. Uiteraard heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van sport & bewegen, coaching en begeleiding. Echter ben ik ervan overtuigd dat het gaat om de klik die je kunt maken met mensen en vormen diploma’s, kennis en ervaring, slechts de basis van waaruit ik kan handelen.

Meer dan 20 jaar geleden ben ik begonnen met het begeleiden en coachen van mensen met diverse hulpvragen, en in deze ruim 20 jaar heb ik eindeloos ervaring opgedaan. Van het begeleiden van ouders met ernstig zieke kinderen in ziekenhuizen, 20 jaar onderwijservaring en onderwijsontwikkeling, tot verschillende coachings- en begeleidingstrajecten met name gericht op persoonlijke ontwikkeling binnen arbeids- en privécontext, waarbij zingevingsvragen regelmatig naar boven komen.

Graag wil ik een bijdrage leveren aan het beter begrijpen van jezelf en inzicht bieden in eigen drijfveren. Dit zodat er sprake is van persoonlijk leiderschap, je op een authentieke manier met zelfregie de wereld tegemoet kunt treden, relaties aan kunt gaan en kunt zorgen voor je eigen geluk en prestaties.

Klaar voor échte groei?

Neem dan contact met ons op! We helpen je graag met een programma op maat of antwoorden op je vragen. Wij staan altijd open voor een gesprek en vinden het fijn om met je in contact te komen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

A A A A