In onze aanpak nemen we je mee naar jouw blinde vlek. Die heeft iedereen. We spiegelen de negatieve invloed daarvan op een succesvol leven, succesvolle interacties en succesvolle relaties, en laten zien hoe dit jouw wereld beïnvloedt. Ons doel is niet om vriendschap met je te sluiten. Sommige opdrachten zijn hard en confronterend. maar juist zo kunnen we de kern van jouw ervaringen en patronen verkennen en er bewust laten zijn. Voel de echte pijn en ervaar dat deze ongemakken een reflectie zijn van jouw bagage.

Ontmoet ons team

Jennie Pouwels

Docent, coach, trainer, mens… en zo veel meer! Kan als geen ander ineffectieve patronen helpen identificeren en oplossen.

  • Ruim 20 jaar ervaring als hogeschooldocent en coach op het gebied van persoonlijk leiderschap, ACT en MBTI
  • Deskundig op het gebied van zingeving, mentale & fysieke weerbaarheid en judo (Nederlandse selectie).
  • MSc Leren en Innoveren, MSc Toegepaste Psychologie (i.o.) en BSc docent Lichamelijke Opvoeding

Meer over mij

Roeland van Oss

Ervaring onder extreme omstandigheden; doorzetten, doelen, authentiek, voorbeeld.

  • Een van de weinige berggidsen in Nederland; heeft jaren ervaring met het gidsen, begeleiden en coachen van individuen en groepen in extreme situaties
  • Klom op Mount Everest, K2 en topte Manaslu (8163m); beklom daarnaast vele grote routes in de Alpen
  • MSc Management Wetenschappen, MSc Toegepaste Psychologie (i.o.) en BSc docent Lichamelijke Opvoeding

Meer over mij

Laurens Vliegen

Natuurmens en zachtaardige goeddoener. Begeleidt mensen vanuit rust, vertrouwen en inspiratie uit de natuur.

  • Een van de weinige bergwandelgidsen in Nederland. Heeft jarenlange ervaring in het gidsen van allerlei soorten reizen en het begeleiden en coachen van mensen
  • Tevens directeur in het bedrijfsleven, waarin hij verbindt, samen richting bepaalt en (persoonlijke) ontwikkeling faciliteert
  • MSc en Bsc Bedrijfsinformatietechnologie, International Mountain Leader (UIMLA) en Wildernidsgids (WGA)

Meer over mij

We praten niet over openheid, we creëren het

In onze benadering gaat het niet ‘slechts’ om het bespreekbaar maken van openheid, maar om het daadwerkelijk open zijn. We geloven in actieve betrokkenheid, waarbij ook onze tekortkomingen aanwezig zijn. In combinatie met oordeelloos communiceren, creëren we een sfeer met een veilige basis waarin authentieke gesprekken de norm zijn. Door te focussen op het spiegelen van barrières en het verkennen van blinde vlekken, creëren we een ruimte waarin echte transformatie mogelijk is. Het gaat hierbij niet alleen om woorden, maar om de hele cultuur van openheid, zelfinzicht en groei.

Op naar een ware transformatie in persoonlijk leiderschap

Kom in contact

Laurens Vliegen

In de natuur en specifiek de bergen ervaar ik dat we onderdeel uitmaken van het geheel, of eigenlijk het geheel zijn. Dat we daar alles uit onszelf en het leven kunnen halen, kunnen vinden wat we zoeken en kunnen worden wie of wat we willen zijn. Of eigenlijk kunnen ervaren dat dat er allemaal al is. De natuur reikt daarin heel veel aan en bij voorkeur slaap ik daarom buiten.

Als leider creëer ik een harmonieuze omgeving. Een omgeving waarin authenticiteit, openheid, vertrouwen, waardering en aandacht voor anderen vanzelfsprekend zijn. Waarin mensen worden ondersteund om vanuit hun eigen kernwaarden en kwaliteiten te ervaren, leren, presteren en het verschil te maken.

Roeland van Oss

Ik houd ervan om mensen te laten ervaren dat ze meer kunnen dan ze zelf denken als ze er maar voor gaan en authentiek zijn in de keuze’s die ze maken. Zelf doelen stellen, hard werken en jezelf overtreffen is mogelijk wanneer je werkt vanuit je passie. Daarom heb ik na mijn opleiding tot leraar lichamelijke opvoeding mijn gevoel gevolgd en ben ik mijn eigen passie achterna gegaan, ook al leek dit voor sommigen onbereikbaar. Mijn focus heb ik volledig op de bergen gelegd, en na een lange weg vol training heb ik in 2012 de opleiding afgerond en was ik de 7de Nederlander ooit die zichzelf UIAGM Berggids mag noemen.

Als berggids heb ik vele groepen begeleidt door de bergen in zowel zomer als winter en bij moeilijke beklimmingen waarbij de factor persoonlijkheid, communicatie en vertrouwen altijd een grote rol speelde. Daarnaast gebruik ik mijn eigen ervaringen in het beklimmen van grote bergen en moeilijke routes (onder andere Manaslu – 8163m, zuidwand van Denali – 6190m en de Eiger Noordwand) bij het begeleiden en coachen van mensen om hun eigen ‘top’ te bereiken.

Als geen ander weet ik hoe je met tegenslagen te maken krijgt, hoe externe factoren een belangrijke rol spelen en hoe belangrijk het dan is realistisch te zijn, je doel voor ogen te houden en je plan zo aan te passen dat het werkt. Maar ik weet ook wat de invloed van jezelf is op het slagen van enorme projecten.

Mijn master Management Wetenschappen en master Toegepaste Psychologie (i.o.)  zorgen voor de theoretische basis die ik in de praktijk nodig heb om mensen te coachen op het gebied van leidinggeven en teamontwikkeling. Ik heb ruime ervaring in het verzorgen van lezingen, trainingen en het ontwerpen van programma’s gericht op bergsport en management gerelateerde onderwerpen.

Ik wil jou helpen het beste in jezelf naar boven te halen, jouw persoonlijk leiderschap te ontwikkelen en jouw functioneren binnen interacties te vergroten.

Jennie Pouwels

Ik ben afgestudeerd leraar lichamelijke opvoeding, heb orthopedagogiek gestudeerd en heb mijn master op het gebied van Leren & Innoveren cum laude behaald. Uiteraard heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van sport & bewegen, coaching en begeleiding. Echter ben ik ervan overtuigd dat het gaat om de klik die je kunt maken met mensen en vormen diploma’s, kennis en ervaring, slechts de basis van waaruit ik kan handelen.

Meer dan 20 jaar geleden ben ik begonnen met het begeleiden en coachen van mensen met diverse hulpvragen, en in deze ruim 20 jaar heb ik eindeloos ervaring opgedaan. Van het begeleiden van ouders met ernstig zieke kinderen in ziekenhuizen, 20 jaar onderwijservaring en onderwijsontwikkeling, tot verschillende coachings- en begeleidingstrajecten met name gericht op persoonlijke ontwikkeling binnen arbeids- en privécontext, waarbij zingevingsvragen regelmatig naar boven komen.

Graag wil ik een bijdrage leveren aan het beter begrijpen van jezelf en inzicht bieden in eigen drijfveren. Dit zodat er sprake is van persoonlijk leiderschap, je op een authentieke manier met zelfregie de wereld tegemoet kunt treden, relaties aan kunt gaan en kunt zorgen voor je eigen geluk en prestaties.

Klaar voor échte groei?

Neem dan contact met ons op! We helpen je graag met een programma op maat of antwoorden op je vragen. Wij staan altijd open voor een gesprek en vinden het fijn om met je in contact te komen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

A A A A